Portéka Színpad
Bemutatkozó Műsoraink Video Kapcsolat Portéka Színpad a Facebookon
       
 

Portéka SzínpadA Portéka Színpad gyermekműsorok készítésével, előadásával foglakozik. Az elmúlt 17 év alatt nemcsak eredeti szakmánk (színészek vagyunk) gyakorlásával, hanem egyre nagyobb invencióval, odaadással, szakmai tudással való megvalósítással, sőt a pedagógia személyiségformáló erejének sokoldalú alkalmazásával nemcsak önfeledt, hanem hasznos időtöltést nyújtottunk gyermekek több tízezres táborának. A Portéka Színpad alapkoncepciója, hogy a 3-12 évesig célzott korosztály egyetlen tagja se unatkozzon az előadások egyetlen percében sem. Ezért van az, hogy az „élőszínházi” részeket megszakítja egy-egy bábjáték.

 

 

A sok-sok zenével, játékkal fűszerezett előadások egyik legfontosabb jellemzője, hogy a közönséget  egy-egy dal, vers, dramatikus játék, vagy éppen a problémamegoldásban való részvétel erejéig bevonjuk a játékba; stílusunkat úgy is jellemezhetnénk, hogy interaktív kisszínház.

 

 

Az elmúlt évek alatt művelődési házak, vállalatok, cégek, rendezvényszervezők (Fővárosi Állatkert, Vasúttörténeti Múzeum, Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat stb.) által szervezett előadások mellett legfőbb játékterünk a gyermekintézmények. Nagy örömünkre szolgál, hogy utcán, közösségi helyeken megfordulván gyermekek sokasága köszön ránk, súg össze a hátunk  mögött.

Munkánk, játékunk nem múlik el nyomtalanul a gyermekszívekben.

 
             

Nyitólap | Bemutatkozó | Műsoraink  | Facebook | Kapcsolat | e-mail

© 2018portekaszinpad.hu. All rights reserved